WOD 16/9-15

Styrka

Var 90:e sekund i 12 min:

Utför ett knäböj som tar 8 sekunder ner och 8 sekunder upp.

(välj en vikt som gör att du klarar av detta  utan att tappa fram överkropp. När du värmer upp inför den här teknikdelen så börjar du med en pinne och sedan stång, lägg inte på för mkt vikt utan utför övningen korrekt i första hand.)

Teknik

Emom 8 min:

Utför 5 lugna benlyft från support i ringar

(Fokus i den här övningen är att träna på att hålla ett stabilt support hold i ringarna, har du svårt för det så gör du inte benlyft utan forkuserar enbart på att hålla det i uppåt 15 sekunder. Se övningen som en teknik- och coreträning, dvs lite högre mjölksyrebenägenhet än våra vanliga teknikdelar, men skala så att du ändå klarar av att utföra övingen med god teknik.

AMRAP 14 min

10 medball burpee boxovers

20m bearcrawl med medball

10 medball över axeln