WOD 10/9-15

Styrka

Var 75:e sekund i 10 min:
Utför 2 hoppböj

(Övningen innebär ett knäböj med stången på ryggen där du böjer till ditt vanliga djup och sen exploderar upp så att fötterna lämnar marken och landar sedan stabilt på fötterna igen. Värm upp med en pinne och sedan tom stång. Lägg bara på vikt ifall du klarar av att utföra övningen felfritt och med full balans med vikten du använde innan. Ca 10-25% är riktmärket.)

Teknik

Var 90:e sekund i 12 min:
Utför 3 HSPU

(Lång vila, få reps. Den här övningen går ut på att utmana ditt djup i HSPU och träna upp en effektivare kip. Börja på ett djup som är bekvämt för dig och öka rörelseomfånget i övningen så länge tekniken tillåter och du orkar hela övningen.)

AMRAP 9 min
5 Wall ball sittvändning
10m jämfotahopp
5 armhävningar
10m jämfotahopp
(Gör helst sittvändningar, men om du inte har djupet för det så böjer du bara så djupt du kan. Skala gärna ner vikten på bollen hellre än att skala mha djupet. Träna gärna wall ball sittvändningar i uppvärmningen. Antal armhävningar och sittvändningar är ditt resultat)