WOD 4/9-15

Teknik

Emom 10 min
3 Boxböj på lätt vikt

(bygg av viktskivor eller låda+viktskivor en höjd du kan sätta dig på i böjet. Höjden ska vara strax under parallellt eller så pass högt att du inte faller framåt med överkroppen. Fokus är att böja ner och nudda lådan, men behålla spänningen i kroppen. Välj en låg belastning, det här är ett teknikpass.)

Inom 10 min:
Utför 5:or strikta HSPU eller Armhävningar

(Fokus här är att träna upp fin teknik i de strikta varianterna av HSPU eller armhävningar. Kvalitet före mängd! Skala övningen så att du kan utföra fina reps med korrekt teknik, tex är det bättre att du kör dina armhävningar mot en plyobox istället för på knän eller på marken med dålig form. Du väljer själv om du vill träna HSPU eller armhävning.)

15 min AMRAP
2 min arbete 30 sec vila
Rodd för kalorier
Wall balls

(Varannat varv kör du rodd och varannat wall balls. Ditt totala antal reps är ditt resultat. Försök håll ett så jämnt tempo som möjligt och samla inte på för mycket mjölksyra)