WOD 3/9-15

Styrka

Inom 12 min:
Utför 8 set av 4or i mark med stigande vikt

(använd en lätt vikt och arbeta upp till en medellätt vikt för dagen. Det är inte lång vila mellan seten, så se till att tekniken kommer i första hand och inte vikten. Ca 50% som start och 70-75% som slutset är riktmärke)

Teknik

Inom 10 min:
Om du har svårt med DU: Gör set om 5 SU, 1-5 DU, 5 SU, 1-5DU, 5 SU
Om du har lätt för DU: Set om 10 DU
(Fokus på den här teknikdelen är att träna på att komma igång med DU från övningsbyte eller en missad rep. Dvs träna starter. Är du osäker på DU så tränar du på att få upp frekvensen av DU i dina set av SU. Är du säker på DU så tränar på du att göra så säkra 10:or som möjligt utan att missa de första repsen. Kom ihåg, teknikdel! Ha en låg puls och se till att vila mellan dina set)

På tid:
3 varv av: 40m Farmers walk på en vikt som är så pass tung att du inte kan springa
+ Totalt 60 burpees per person som kör passet
(Den här woden kan göras i team eller ensam om man vill det. Om du kör själv så kör du 3x40m farmers och 60 burpees totalt, som du får dela som du vill. Om ni kör i team så gäller att alla turas om, men att en person hela tiden kör farmers (40m i taget), medan de andra får dela på alla burpees som de vill. Ni arbetar samtidigt.)