WOD 27/8-15

Styrka
Emom 9 min:
3 Knäböj på ca 60-65%

Välj en vikt som tillåter dig att utföra alla reps med korrekt teknik.

Teknik
Inom 8 min:
Utför 5:or kipsvingar/forehead2b/pull-ups/c2b

Fokus är att uppnå ett flyt i femmorna och inte samla på sig för mycket mjölksyra. Det är en teknikdel, så ta inte ut dig. (Skalningen forehead to bar innebär inte att du ska nudda stången med pannan, utan komma upp i samma höjd som den, som ett riktmärke ifall du inte kan göra pull-ups med hakan över stången.)

AMRAP 14 min
10 Enbensknäböj
30 Boxovers
10 Hantelryck

Om du inte kan göra enbensknäböj så kan du använda din box att hålla i dig i medan du gör dem, om du däremot kan göra enbensböj med lätthet använder du din hantel som vikt. Välj en vikt på hanteln som du med lätthet kan göra 5 reps på varje arm med, utan att behöva böja på benen när du rycker.