FÖRETAGSFRISKVÅRD, EVENT OCH FÖRENINGSSAMARBETEN

FÖRETAGSFRISKVÅRD

Genom att tillsammans ta sig igenom roliga och intensiva CrossFit-pass erbjuder vi er personal en gemenskap utanför jobbet och något som stärker banden även på arbetsplatsen. Passen leds av våra instruktörer som anpassar träningen till varje individs nivå vilket gör att träningen passar alla. Vi kan hjälpa er med allt från en kickoff till mer långsiktiga satsningar för att hålla era medarbetare friska och starka. Tid och plats är flexibelt – träningspassen kan genomföras på CrossFit Vanheim eller om ni föredrar, på plats hos er.

EVENT

Vill du fira din födelsedag, anordna en möhippa/svensexa eller bara utmana kompisgänget i vem som är starkast? Vi anordnar skräddarsydda event som passar dig. Det kan vara allt mellan ett rent CrossFit-pass för en grupp eller en 5-kamp som genomförs i lag på plats hos oss. Oavsett vad du är intresserad av anpassar vi det efter er nivå och ser till att alla har så roligt som möjligt. Vi erbjuder också föreläsningar inom kost, träning och tävling. Föreläsningarna formas efter era behov. Vill du boka eller få veta mer? Kontakta oss!

 

FÖRENINGSSAMARBETEN

Är du ledare i en idrottsförening och vill komplettera er träning med fysträning som är rolig, varierad och funktionell? Då är fysträning på CrossFit Vanheim precis vad ni är ute efter! Vi samarbetar redan med ett antal föreningar och lag och vill gärna göra dina även dina atleter lite snabbare och lite starkare. Träningen är CrossFit-inspirerad men anpassas efter just er sport och era önskemål. Hör av er så kan vi utifrån era behov planera ett upplägg som passar just er förening.