• Vad är Strong Kids?

    Strong Kids är våra pass för barn i åldrarna 4-13 år. Läs gärna mer om vad vi gör i de olika grupperna nedan! 

  • Vad kostar en termin?

    Passen körs under vår och höstterminen och består av totalt 13 tillfällen. En termin kostar 895 kr. Om flera barn från en familj anmäler sig får ni 100 kr rabatt per barn utöver det första barnet. 

  • Hur anmäler jag mitt barn?

    Grupperna för vårterminen 2019 är tyvärr fullsatta. Information kommer här, på Instagram och Facebook när anmälan till nästa termin öppnar. Om du vill göra en intresseanmälan redan nu skickar du den till rebecca@crossfitvanheim.se.

4-6 år

I Strong Kids 4-6 år ligger fokus på att barnen genom lek ska lära sig balans och kroppskontroll. Under passen tränar barnen på olika former av rörelser som att hänga, hoppa, krypa, rulla och springa. Det förekommer en del CrossFit-rörelser och gymnastik under lekfulla former. Passen leds av 3-4 instruktörer som har vana att arbeta med barn. 

7-9 år

I Strong Kids 7-9 år är barnen lite större och har bättre koll på kroppen. Därför börjar vi här med fler inslag att CrossFit-inspirerade övningar och barnen lär sig att stå på händer, använda romerska ringar och hantera lättare vikter. Gruppen leds av 3-4 instruktörer som ser till att nivån anpassas utifrån varje individ. 

10-13 år

I Strong Kids 10-13 år börjar passen likna de pass som finns i vår ordinarie programmering. Det innebär att barnen får lära sig att hantera såväl gymnastiska moment som lyft av olika slag. Passen leds av 3-4 instruktörer som har koll på både lyftteknik och styrketräning för barn och därför anpassar passen efter barnens ålder och kunskap.