• Vad är Strong Kids?

    Strong Kids är våra pass för barn i åldrarna 4-17 år. Läs gärna mer om vad vi gör i de olika grupperna nedan! Om du har några frågor eller funderingar får du gärna kontakta oss på strongkids@crossfitvanheim.se.

  • Vad kostar en termin?

    Passen körs under vår och höstterminen och består av totalt 13 respektive 26 tillfällen. En termin kostar 995 kr respektive 1990 kr. I avgiften ingår en t-shirt.

  • Hur anmäler jag mitt barn?

    Du anmäler ditt barn genom att trycka på boknings-länken nedan. Om gruppen är fulltecknad framgår det på bokningssidan.

4-6 år

I Strong Kids 4-6 år ligger fokus på att barnen genom lek ska lära sig balans och kroppskontroll. Under passen tränar vi på olika former av rörelser som att hänga, hoppa, krypa, rulla och springa. Det förekommer CrossFit-rörelser och gymnastik. Passen leds av 3-4 instruktörer som har vana att arbeta med barn.

Gruppen tränar på söndagar 15.00-15.45.

7-9 år

I Strong Kids 7-9 år är barnen lite större och har bättre koll på kroppen. Därför börjar vi här med fler inslag att CrossFit-inspirerade övningar och barnen lär sig att stå på händer, använda romerska ringar och hantera lättare vikter. Gruppen leds av 3-4 instruktörer som ser till att nivån anpassas utifrån varje individ.

Gruppen tränar på söndagar 16.00-16.45.

10-12 år

I Strong Kids 10-12 år börjar passen likna de pass som finns i vår ordinarie programmering. Det innebär att barnen får lära sig att hantera både gymnastik och lyft av olika slag. Passen leds av 3-4 instruktörer som har koll på lyftteknik och styrketräning för barn och därför anpassar träningen efter barnens ålder och kunskap.

Gruppen tränar på söndagar 17.00-18.00.

13+

I gruppen 13+ välkomnar vi de barn som är 13 år och äldre eller som har kört Strong Kids tidigare och behöver ytterligare utmaning. Passen kommer vara utformade på samma sätt som våra övriga CrossFit-pass och målet är att deltagarna ska utmanas, slipa på tekniken och lära sig nya övningar.

Gruppen tränar på onsdagar 19.30-20.30 och på söndagar 18.10-19.10.