PERSONLIG TRÄNING

  • PERSONLIGARE TRÄNING

    Vi erbjuder personlig träning för dig som vill ha en ännu personligare träning än den som erbjuds på våra pass.

  • VÅRA TRÄNARE

    Vi har ett antal personliga tränare som erbjuder olika saker. Läs gärna om dem nedan. När du bestämt dig kan du köpa en eller flera PT-timmar i vår webshop. Det är du och tränaren som tillsammans bestämmer när och hur ni ska ses. 

  • PRISER

    När du köper personlig träning kan du välja mellan 60 minuter för 695 kr, 5 tillfällen á 60 minuter för 3 250 kr och 10 tillfällen á 60 minuter för 6 000 kr. 

EINAR

EINAR

Jag hjälper dig gärna oavsett om du är nybörjare och vill komma igång och träna eller om du önskar prestationshöjande och varierad träning utifrån din nuvarande nivå. Utöver det har jag kompetens att hjälpa dig att både förebygga och rehabilitera skador.

ABDI

ABDI

Jag är licensierad PT genom eleiko, ink styrkelyft, olympiska lyft, program design, kondition och explosivitet. Jag tror på att träning står för glädje och välmående, oavsett om man tränar för att må bra i vardagen eller elitsatsar. Sina mål når man genom fokus, varierad träning och genom att ha kul på vägen!

MATILDA

MATILDA

Jag kan hjälpa dig som behöver komma igång med din träning, eller dig som vill ta steget vidare med dina träningsmål. Träning efter graviditet och förlossning är något som ligger mig extra varmt om hjärtat. Min filosofi är att det ska kännas glädjefyllt och enkelt att träna - oavsett vem du är eller vart du är i livet.

ROBERT

ROBERT

Jag har coachat och tävlat i CrossFit och tyngdlyftning sen flera år tillbaka och skulle säga att coaching för tävling i dessa sporter ligger mig varmast om hjärtat. Jag hjälper dig att utforma ett träningsprogram och/eller korrigerar ditt övningsutförande så att du rör dig effektivare!