PERSONLIG TRÄNING

  • PERSONLIGARE TRÄNING

    Vi erbjuder personlig träning för dig som vill ha en ännu personligare träning än den som erbjuds på våra pass.

  • VÅRA TRÄNARE

    Vi har ett antal personliga tränare som erbjuder olika saker. Läs gärna om dem nedan. När du bestämt dig kan du köpa en eller flera PT-timmar i vår webshop. Det är du och tränaren som tillsammans bestämmer när och hur ni ska ses. 

  • PRISER

    När du köper personlig träning kan du välja mellan 60 minuter för 695 kr, 5 tillfällen á 60 minuter för 3 250 kr och 10 tillfällen á 60 minuter för 6 000 kr. 

EMMA

EMMA

Jag hjälper dig som vill utveckla din tyngdlyftning oavsett var du befinner dig i din karriär. Mitt arbete utgår utifrån dig och tillsammans jobbar vi på de delar just du behöver och vill utveckla. Jag har coachat och tävlat i tyngdlyftning på internationell elitnivå i många år och har fått ett öga för detaljer. Behöver du ett träningsprogram för att utveckla dig och din lyftning ska du inte tveka att höra av dig.
Kontakt: emma@crossfitvanheim.se

GUSTAV

GUSTAV

Jag är leg. Fysioterapeut och har ett stort intresse av träning och kroppen, det som ligger mig varmast om hjärtat är gymnastik och kroppskontroll. Min målsättning är att alla skall få de verktyg som behövs för att kunna delta i alla aktiviteter och träning. Får du inte till rörelser som du vill, saknar rörlighet någonstans men kan inte lista ut vart problemet sitter och vill ha hjälp med detta, tveka inte att kontakta mig.
Kontakt: gustav@crossfitvanheim.se

MATILDA

MATILDA

Jag kan hjälpa dig som behöver komma igång med din träning, eller dig som vill ta steget vidare med dina träningsmål. Träning efter graviditet och förlossning är något som ligger mig extra varmt om hjärtat. Min filosofi är att det ska kännas glädjefyllt och enkelt att träna - oavsett vem du är eller vart du är i livet.
Kontakt: matilda@crossfitvanheim.se

ROBERT

ROBERT

Jag har coachat och tävlat i CrossFit och tyngdlyftning sen flera år tillbaka och skulle säga att coaching för tävling i dessa sporter ligger mig varmast om hjärtat. Jag hjälper dig att utforma ett träningsprogram och/eller korrigerar ditt övningsutförande så att du rör dig effektivare!
Kontakt: robert@crossfitvanheim.se